26. august 2010

Slashed kylling med blåbær og chili

- Hvad gør man når man har lyst til kylling og blåbær - på én gang?

























Man mikser selvfølgelig begge dele.....

Skær et par dybe snit på begge sider af et kyllingebryst men uden at skære igennem.
Mas friske blåbær og bland med lidt chilisalt og lidt flydende honning. Massér marinaden ind i kyllingen, pak stramt i plasticfilm og læg på køl et par timer.

Inden du griller eller steger, ved middelvarme, så sørg for at de små stykker blåbær kommer godt ned i rillerne.

Lækkert og saftigt kyllingebryst med den fantastiske blåbærsmag og et strejf af chili.



8 kommentarer:

  1. Hvor lyder det lækkert og flot! Det skal jeg helt sikkert prøve. Der kommer btw snart billeder af chokoladelagkagedrømmen med dine fine chilikys på toppen:)

    SvarSlet
  2. Hej Katja

    Jeg kan helt klart anbefale blåbær og kylling. Vi har tidligere brugt blåbær bl.a. sammen med svinekød. Det er også rigtig godt.

    Ja, jeg har holdt øje med dig ;-) Glæder mig meget til at se fotos af din kage med små marengs.

    SvarSlet
  3. Hej Klidmoster

    Tror vist det var i starten af 2010 hvor vi lavede en lign. blåbærmarinade og puttede den ind under skindet på en hel kylling, som så røg en tur på kuglegrillen.

    God smag og skøn farve især ;-)

    SvarSlet
  4. Hvor er det nogle smukke retter, du laver, og gode billeder!
    Tak for hyggeligt selskab ved grønchen i går :-)

    SvarSlet
  5. Hej Mira

    - Mange tak og tak for sidst :-) Det var en helt fantastisk grønch, stemning og dejligt vejr.

    Må snart gentages...

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...