4. august 2010

Tangsaltet pocheret laks, spinat/rygeostcreme og æble/jordskok carpaccio.





Tangsaltet pocheret laks, spinat/rygeostcreme med aspargeskartofler fra Lammefjorden og æble/jordskok carpaccio.


Æble/jordskok carpaccio marineret i hyldeblomsteddike.
_______

Et stykke fersk laks fra fiskemanden krydres med hjemmelavet tangsalt. Hviler min. 1 times tid i køleskabet. Pocheres i vand tilsat hvidvinseddike og hele peberkorn. Må gerne trække i min. 10 minutter inden servering.

Øko. rygeost blandes med blancheret helbladet spinat og krydres med salt, chili og reven citronskal. Vend kartoflerne i cremen.
Ultratynde skiver æble og jordskok med skræl marineres i hyldeblomsteddike et par timer. Dryp ren æblemost over inden servering. 

Anret først creme/kartofler, så laks i flager og slut af med æble/jordskokskiverne. Pynt med skiver af store kapers og drys lidt tangsalt over retten.

En lækker forårsret - kreeret engang i marts måned.  


3 kommentarer:

  1. Flot beskrevet og dejlige billeder.

    SvarSlet
  2. Hvor lyder det bare super lækkert! Glæder mig meget til selv at lave og smage det ;-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...