Tangsaltet pocheret laks, spinat/rygeostcreme med aspargeskartofler fra Lammefjorden og æble/jordskok carpaccio.
Æble/jordskok carpaccio marineret i hyldeblomsteddike.
_______
Et stykke fersk laks fra fiskemanden krydres med hjemmelavet tangsalt. Hviler min. 1 times tid i køleskabet. Pocheres i vand tilsat hvidvinseddike og hele peberkorn. Må gerne trække i min. 10 minutter inden servering.
Øko. rygeost blandes med blancheret helbladet spinat og krydres med salt, chili og reven citronskal. Vend kartoflerne i cremen.
Ultratynde skiver æble og jordskok med skræl marineres i hyldeblomsteddike et par timer. Dryp ren æblemost over inden servering.
Anret først creme/kartofler, så laks i flager og slut af med æble/jordskokskiverne. Pynt med skiver af store kapers og drys lidt tangsalt over retten.
En lækker forårsret - kreeret engang i marts måned.
Flot beskrevet og dejlige billeder.
SvarSletTak for det :-)
SvarSletHvor lyder det bare super lækkert! Glæder mig meget til selv at lave og smage det ;-)
SvarSlet