6. august 2010

Chilimarengs














Lav en god portion alm. marengsmasse. Bland kværnet chiliflager og delikatesse paprika i massen. Chilien skal bide fra sig.

Først oplever du den søde velkendte smag og så den lange og meget pirrende smag af chili. 

Fræk og forførende lille snack!


5 kommentarer:

  1. Sikke dog en god idé! Jeg er stor fan af chokolade med chili, men har aldrig selv tænkt at marengs selvfølgelig ville være genialt. Jeg har fødselsdag i næste uge og er allerede igang med at designe lagkagerne og der skal bestemt være en chokoladelagkage med små chilimarengskys på toppen:)

    SvarSlet
  2. Hej Katja

    Alt med chili er godt :-) Har du smagt Bülow's lakrids no. 5? Den er også med chili og smager himmelsk.

    Fantastisk innovativ idé med en chokoladelagkage med små chilimarengs. Glæder mig allerede til at se billeder og læse mere om dit projekt.

    Tak for din kommentar.

    SvarSlet
  3. Jeg skal nok tage rigeligt med fotos og smække alle opskrifter ud på min blog (MADentusiasten - MAD ifølge mig). Tænker lidt at give mig i kast med hjemmebagte lagkagebunde for første gang, så det skal nok blive noget af et lagkageORGIE:)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...