- En lille sjov betegnelse opfundet til lejligheden.
Nota-frokost med friskpresset gulerodsjuice.
- Postejrulle i knust bacon.
_________ Leverpostej med bacon og tyttebær købes eller laves selv. Sliced bacon glaseres med hjemmelavet rabarbersirup og steges sprødt. Duppes fri for fedt, afkøles og knuses.
Lidt knust bacon blandes i leverpostejen som formes til en pølse og lægges på køl.
Lige inden servering rulles postejen i den knuste bacon* Brug en skarp kniv for flotte ensartede skiver.
Note! Næste gang vil jeg ha bacon-støv og her kommer vores krydderi/kaffekværn så ind i billedet. Den må kunne gøre arbejdet.
Serveret på ristet rugbrød og garneret med agurk og vinterkarse.
- Hakket fisk og æg - anno 2010.
_______
Røget makrel, hk. hårdkogt æg, radiser i små tern, masser af friskhakket kørvel, lidt mayo, lidt æbleeddike, salt og peber.
Serveret på ristet rugbrød og garneret med råsyltede rabarber og fuglegræs.
________
- Skær brødet over en enkelt gang mere og de kan spises uden kniv og gaffel!
Nøj, det ser vel nok lækkert ud :-)
SvarSletHej Klidmoster
SvarSletMange tak.
Let og lækkert med nordisk tapas. For ikke at tale om gulerods-juicen. Uhm!