11. august 2010

Nota - Nordisk tapas.

- En lille sjov betegnelse opfundet til lejligheden.












Nota-frokost med friskpresset gulerodsjuice.
















- Postejrulle i knust bacon.
_________

Leverpostej med bacon og tyttebær købes eller laves selv. Sliced bacon glaseres med hjemmelavet rabarbersirup og steges sprødt. Duppes fri for fedt, afkøles og knuses. 

Lidt knust bacon blandes i leverpostejen som formes til en pølse og lægges på køl. 

Lige inden servering rulles postejen i den knuste bacon* Brug en skarp kniv for flotte ensartede skiver.

Note! Næste gang vil jeg ha bacon-støv og her kommer vores krydderi/kaffekværn så ind i billedet. Den må kunne gøre arbejdet.

Serveret på ristet rugbrød og garneret med agurk og vinterkarse.


- Hakket fisk og æg - anno 2010.
_______

Røget makrel, hk. hårdkogt æg, radiser i små tern, masser af friskhakket kørvel, lidt mayo, lidt æbleeddike, salt og peber.

Serveret på ristet rugbrød og garneret med råsyltede rabarber og fuglegræs. 
________ 

- Skær brødet over en enkelt gang mere og de kan spises uden kniv og gaffel!

2 kommentarer:

  1. Nøj, det ser vel nok lækkert ud :-)

    SvarSlet
  2. Hej Klidmoster

    Mange tak.

    Let og lækkert med nordisk tapas. For ikke at tale om gulerods-juicen. Uhm!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...