21. august 2010

Kardemommesnurrer

- når man bare elsker kardemomme!





















Lækre bløde og søde kardemommesnurrer og snegle. Med et strejf af kanel og vanilje. - Og teenagerens lyseblå glasur.


Opskriften, med lidt modifikationer, er fra Claus Meyer's fantastiske "Meyers Bageri" og findes på side 158.

I vores udgave har vi brugt masser af kardemomme ( fra grønne kapsler ), hjemmelavet vaniljepulver og lidt mindre kanel i remoncen.
Dejen blev desuden foldet yderligere 2 gange.



5 kommentarer:

  1. NB! Glasuren blev smagt til med hjemmelavet vaniljeektrakt med et strejf af mørk rom.

    SvarSlet
  2. Jeg synes simpelthen, at det er et af de hyggeligste navne til en kage - det kalder ligefrem på hjemlig hygge og en god kop te :-)

    (nåja - og så smager de fantastisk! :-D)

    SvarSlet
  3. Helt enig, Piskeriset :-)

    Generelt er jeg vist også bare meget glad for svenske bageopskrifter. Selvom denne her er fra CM.

    Vores naboer kan altså noget med kager og desserter.

    SvarSlet
  4. Hvor ser de lækre ud. Jeg er vild med kardemomme!
    Kh
    Kirsten

    SvarSlet
  5. Hej Kirsten

    Jeg elsker også kardemomme. Både i det søde men også det salte køkken. Eller en god kop kaffe brygget med et par grønne kardemommekapsler. Uhm.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...