17. december 2010

3 x and. - Bl.a. andebryst på bund af ærtemos og blåbærkompot
























Andebryst marineret i hj. lavet græskarsirup og stegt low 'n slow. Hertil grov ærtemos smagt til med bl.a. parmesan og blåbærkompot med et twist af chili.

- Og lidt mere and.....






Mortens and i to velsmagende udgaver.

Det ene andebryst blev gourmetsaltet, pakket stramt i film og pocheret mens skindet blev stegt sprødt under pres og penslet med græskarsirup.

Dejligt saftigt og smagfuldt kød.

Det andet blev marineret i kaffegastrik og stegt low 'n slow.  

And og kaffe matcher hinanden rigtig godt.

Tilbehøret bestod af fintstrimlet savoykål marineret i clementin/citronsaft, små stykker clementin og ægte blåbær. Æblestykker stegt i lidt andefedt. Müsli af sprødstegt andeskind. Hjemmelavede rugbrødschips med chili.

- Og sauce. Og hvilken sauce! - Med smagsnoter af bl.a. kaffe, balsamico, græskar, nelliker, ingefær og vanilje.


2 kommentarer:

  1. Det ser pivfrækt ud - meget, meget smukt arrangeret :-)

    Og smagen lyder ikke mindre spændende - hvor er det skønt at høre om!

    SvarSlet
  2. Hej Piske

    Takker mange gange....

    Elsker jo at eksperimentere med forskellige og utraditionelle smagssammensætninger. Det hele fungerede bare supergodt sammen i ovenstående menuer.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...