4. december 2010

Risengrød uden kanelsukker og smørklat? - Se alternativet....


Rigtig glædelig December...


Risengrød serveret med æble/pærekompot med et strejf af græskar, hjemmelavet græskarsirup, ristede græskarkerner med chili og kandiseret pære.


- Ren Decemberlykke!  


8 kommentarer:

  1. Sikke en smuk tallerken!
    Og dejligt at se lidt til dig igen:)
    Kh Hanne

    SvarSlet
  2. Hej Hanne

    Og tusind tak :-)

    Vi elsker risengrød men kan godt blive træt af den gængse udgave. Jeg kan virkelig anbefale denne her udgave.

    Ja, bloggen har ligget i dvale et par måneder så jeg har en del der skal indhentes ;-)

    Også rart at se dig igen.... Har ikke glemt jeg lovede et indlæg omkring vanilje.

    SvarSlet
  3. Ja sikke en smuk risengrød! Glæder mig også til at se mere fra dit lyseblå køkken :)
    Vh Mette

    SvarSlet
  4. Hej Mette

    Mange tak for kommentaren :-)

    Det VAR vitterlig en smuk lille prøve-portion og smagen var helt i top.

    Jeg kan sagtens overtales til at spise risengrød med andet end det gængse tilbehør.

    Glæder mig også til at se mere fra Jeres madaftener. Det jeg har set indtil nu er mere end lækkert. Ærgerligt man bor så langt væk ;-)

    SvarSlet
  5. Jeg må vist hellere få tilmeldt mig kommentarfeeds.
    Jeg holder som mange andre af alm. risengrød, men derfor er det også sjovt at lege :)
    Ja, det er en dejlig madforening, jeg der var heldig at hoppe med på. Nu du nævner det, må jeg vist hellere snart få smidt nogle billeder op af maden - det er et hængeparti.

    SvarSlet
  6. Kære Lyseblå Køkken,
    Tak for din søde hilsen på kødfrifredag.dk
    Jeg håber, postejen vil falde i smag!
    DIN risengrød ser skøn ud. Den vil jeg huske til næste år.
    Kærlig hilsen
    Kirsten

    SvarSlet
  7. Hej Kirsten

    Selv tak for din fine hilsen.

    Jeg er sikker på at postejen vil smage os godt. Skal nok melde tilbage.

    Risengrød blir altså lidt mere spændende med andre smagssammensætninger end det gængse. Ikke at der er noget galt med smør og kanelsukker - vi kan bare godt li det - lidt anderledes.

    Kh
    DLK

    SvarSlet
  8. Er man til risengrøds-eksp. så vil jeg anbefale at forsøge sig med appelsin. Dét er en vinder-kombination. Appelsin-kompot, coulis, gelé, osv... Den kan også med fordel krydres med kardemomme, hvis ikke der er andre meget kraftige ingredienser i.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...