Kære Lyseblå Køkken, Tak for din søde hilsen på kødfrifredag.dk Jeg håber, postejen vil falde i smag! DIN risengrød ser skøn ud. Den vil jeg huske til næste år. Kærlig hilsen Kirsten
Jeg er sikker på at postejen vil smage os godt. Skal nok melde tilbage.
Risengrød blir altså lidt mere spændende med andre smagssammensætninger end det gængse. Ikke at der er noget galt med smør og kanelsukker - vi kan bare godt li det - lidt anderledes.
Er man til risengrøds-eksp. så vil jeg anbefale at forsøge sig med appelsin. Dét er en vinder-kombination. Appelsin-kompot, coulis, gelé, osv... Den kan også med fordel krydres med kardemomme, hvis ikke der er andre meget kraftige ingredienser i.
Sikke en smuk tallerken!
SvarSletOg dejligt at se lidt til dig igen:)
Kh Hanne
Hej Hanne
SvarSletOg tusind tak :-)
Vi elsker risengrød men kan godt blive træt af den gængse udgave. Jeg kan virkelig anbefale denne her udgave.
Ja, bloggen har ligget i dvale et par måneder så jeg har en del der skal indhentes ;-)
Også rart at se dig igen.... Har ikke glemt jeg lovede et indlæg omkring vanilje.
Ja sikke en smuk risengrød! Glæder mig også til at se mere fra dit lyseblå køkken :)
SvarSletVh Mette
Hej Mette
SvarSletMange tak for kommentaren :-)
Det VAR vitterlig en smuk lille prøve-portion og smagen var helt i top.
Jeg kan sagtens overtales til at spise risengrød med andet end det gængse tilbehør.
Glæder mig også til at se mere fra Jeres madaftener. Det jeg har set indtil nu er mere end lækkert. Ærgerligt man bor så langt væk ;-)
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletKære Lyseblå Køkken,
SvarSletTak for din søde hilsen på kødfrifredag.dk
Jeg håber, postejen vil falde i smag!
DIN risengrød ser skøn ud. Den vil jeg huske til næste år.
Kærlig hilsen
Kirsten
Hej Kirsten
SvarSletSelv tak for din fine hilsen.
Jeg er sikker på at postejen vil smage os godt. Skal nok melde tilbage.
Risengrød blir altså lidt mere spændende med andre smagssammensætninger end det gængse. Ikke at der er noget galt med smør og kanelsukker - vi kan bare godt li det - lidt anderledes.
Kh
DLK
Er man til risengrøds-eksp. så vil jeg anbefale at forsøge sig med appelsin. Dét er en vinder-kombination. Appelsin-kompot, coulis, gelé, osv... Den kan også med fordel krydres med kardemomme, hvis ikke der er andre meget kraftige ingredienser i.
SvarSlet