Andebryst marineret i hj. lavet græskarsirup og stegt low 'n slow. Hertil grov ærtemos smagt til med bl.a. parmesan og blåbærkompot med et twist af chili.
- Og lidt mere and.....
Mortens and i to velsmagende udgaver.
Det ene andebryst blev gourmetsaltet, pakket stramt i film og pocheret mens skindet blev stegt sprødt under pres og penslet med græskarsirup.
Dejligt saftigt og smagfuldt kød.
Det andet blev marineret i kaffegastrik og stegt low 'n slow.
And og kaffe matcher hinanden rigtig godt.
Tilbehøret bestod af fintstrimlet savoykål marineret i clementin/citronsaft, små stykker clementin og ægte blåbær. Æblestykker stegt i lidt andefedt. Müsli af sprødstegt andeskind. Hjemmelavede rugbrødschips med chili.
- Og sauce. Og hvilken sauce! - Med smagsnoter af bl.a. kaffe, balsamico, græskar, nelliker, ingefær og vanilje.
Det ser pivfrækt ud - meget, meget smukt arrangeret :-)
SvarSletOg smagen lyder ikke mindre spændende - hvor er det skønt at høre om!
Hej Piske
SvarSletTakker mange gange....
Elsker jo at eksperimentere med forskellige og utraditionelle smagssammensætninger. Det hele fungerede bare supergodt sammen i ovenstående menuer.