Flæskesteg serveret med aspargeskartofler, chilistegte jordskokker med skræl og lækker delikat sauce baseret på stegesky, masser af frisk salvie, salt, peber og balsamicocreme med skovbær.
Flæskestegen spækkes med rødløg og frisk salvie. Sværen ridses på skrå og gnides med salt og salvie. Lækkert eksperiment fra starten af året. Og meget aktuel her et par dage før jul.
Det ser meget indbydende ud, du tager nogle umanerlige flotte billeder, hvad bouncer du flashen på? og hvilken efterbehandling bruger du? og ja hvilket kamera bruger du :-)
SvarSletgodt nytår.
ps, fin side du har, jeg bider altså især på billederne som er meget flotte i lyset....
Thomas MadFar
Hej Thomas
SvarSletMange tak for de rosende ord omkring mine fotos. Min anden helt store passion.
Men jeg håber da også at opskrifterne bider bare lidt ;-)) Fotos er jo bare et værktøj til at formidle resultatet!
Måske jeg laver en separat tråd på et tidspunkt?
Men jeg skyder med Nikon, 50mm 1,8 samt en Metz flash.
Redigerer i bl.a. PS.
Mange hilsner
DLK