13. juni 2011

Broccomole

- En god måde at få brugt en rest broccoli på!























Tag en rest dampet broccoli fra dagen før og blend med en god gang øko. skyr - til en fin homogen og let konsistens.

Smag til med friskkværnet salt, peber, chiliflager, et nip sukker, lidt citronsaft og revet parmesan/pecorino.

Lad trække en times tid på køl og smag yderligere til.

Parmesan/pecorino løfter smagen og gir en utrolig dejlig fylde. For mere frisk citrussmag kan lidt revet skal af en øko. citron blandes i.













Broccomole er yderst velegnet som dip eller dressing. Eller som smørelse i en god burger eller sandwich.


God Pinse...

2 kommentarer:

  1. Jeg måtte lige ind og lure - og hvor er det bare en fin blog, du har. Det er første gang, jeg er herinde. Haps du er kreativ! Jeg vender tilbage, ja jeg gør så - og da i første omgang for at afprøve den her broccomole!
    Vh NamNam :-)

    SvarSlet
  2. Hej NamNam

    Hjertelig velkommen og tusind tak for de fine ord :-)

    Det er virkelig smadder rart, at få respons - god som dårlig - på det man laver og eksperimenterer med. Jeg glæder mig oprigtigt til at høre hvad du syns om broccomolen.

    Mange gode hilsner og god weekend
    Maj

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...